Terveydenhoito


 

 
Monissa marketeissakin myydään nykyään paljon erilaisia terveydenhoito -valmisteita ja luonnollisesti niidenkin tuotesijoittelu on toteutettu niin, että parhaan katteen tuotteet ovat helpoiten napattavissa ostoskärryyn. Pitää kuitenkin muistaa, että terveydenhoito on yleensä ammattilaisten heiniä eikä marketin hyllystä otettu ihmetuote.
Esimerkiksi kaikenlaisia hierontaan liittyviä tuotteita on paljon tarjolla, mutta pitää muistaa, että hieronta kuuluu myös lääketieteellisten ammattilaisten työhön. Sitä tarjoaa vaikkapa http://eetusaloranta.com
Hierontaan liittyy työhön kohdistuvaa toimintaa ja toimii paineen alaisena. Tekniikoita käytetään tavallisesti käsien, sormien, kyynärpäiden, polvien, kyynärvarren, jalkojen tai laitteen avulla. Hieronnan tavoite edistetään yleensä stressin tai kivun hoidossa. Ammattimaisissa hierontoissa hierontaasiakkaita hoidetaan makaamopöydässä, istuvat hierontatuolissa tai makaavat matolle lattialla, kun amatööriasetuksissa yleistynyt pinta, kuten sänky tai lattia, on yleisempi. Vesihieronta ja korirakenne suoritetaan vastaanottajien kanssa, jotka on upotettu tai kelluva lämpimän veden hoitosalissa.
Myös suonikohjujen hoitoon on tarjolla kaikenlaisia kotihoitoja, mutta suonkohjuja pitäisi hoitaa ihan lääkärin vastaanotolla. Suonikohjut kipu voi joskus olla niin kova, että ihminen tarttuu mihin vaan apuun minkä nopeasti saa.
Ei-kirurgisiin hoitoihin kuuluvat scleroterapia, joustavat sukat, jalkakorkeus ja liikunta. Perinteinen kirurginen hoito on ollut suonien poistoa, jotta poistetavat laskimot. Uusia, vähemmän invasiivisia hoitoja, jotka tiivistävät tärkeimmät vuotavat laskimoon, ovat käytettävissä. Vaihtoehtoisia tekniikoita, kuten ultrasuuntaan ohjattu vaahtosykloterapia, radiofrekvenssin ablaatio ja verisuonen laserhoito ovat myös käytettävissä. Koska syvät laskimot palavat suurimmaksi osaksi jalkojen verestä, pinnalliset laskimot, jotka palaavat vain noin 10% jalojen kokonaisverestä, voidaan yleensä poistaa tai poistaa ilman vakavia haittoja.
Eihän ihmiset terveydenhoidossa muutenkaan joka alalla tartu kaikenlaisiin markettituotteisiin. Kuten vaikka erilaiset terapiat, kyllä niissäkin käydään terapeuttien luona eikä kokeilla mitään kotikonsteja. Terapiaa tarjoaa esim. www.therapon.fi. Tarjolla on pariterapiaa, psykoterapiaa ja yksilöterapiaa.
  

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2005-2016 Yhteystiedot: OM HS Pto Suomi | omhspto@omhspto.com